korben82 naplója
A naplót írjakorben82
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
3
Számodra látható napló bejegyzés
3


Napló bejegyzések

1
Miért idősebbet? 3. rész
Köpni nyelni nem tudtam csak néztem őt, persze azonnal eltakartam a farkamat amennyire tudtam, jobbhíjján a kezeimet kaptam oda, mert nem volt ott semmi más a kanapén. Az elképeztően kínos csendet a pornófilm nyögései és csattogásai festették alá... Teljesen lefagytam, csak néztem őt, egy laza combközépig érő kék ruha volt volt rajta. Mintha egy örökkévalóság telt volna el, mire megtörte a csendet:
 - Jaj Istvánka, mi a szart csinálsz, miért nem hagyod ezt a barátnődnek?
 - Nincs már meg a barátnőm. - hebegtem
 Újra csönd lett, továbbra is ott állt, de nem vette le a szemét rólam, és én tudat alatt nagyon izgatónak találtam a helyzetet, mert a farkam betonkeményre merevedett, éreztem, hogy a makkom majd szétrobban. És észrevettem, hogy megkeményedtek a mellbimbói, amik majd átbökték a ruháját, mert meltartó nem volt rajta. A filmben épp egy nő szopott vadul egy férfit.
 - Biztos találnál valakit aki ezt megcsinálná neked! - mondta.
Meg sem tudtam szólalni. Csak néztük egymást... Azt vártam, hogy végre elmenjen, de ehelyett elkezdett felém jönni, leűlt mellém a kanapéra:
 - Például én, ha akarod... - mondta halk rekedtes, félénk hangon és elkezdte símogatni a combomat.
 - Akarom... -suttogtam alig hallhatóan és a szemébenéztem.
Pár pillanatig így maradtunk, aztán ő félretolta a kezemet és megmarkolta a farkamat, úgy hogy továbbra is egymádt néztük. Elkezdte lassan, de határozottan markolva húzogatni a kőkemény farkamat.Elképeztően izgató volt. Aztán elkezdte csókolgatni a mellkasomat, majd a hasamat, egyre lejjebb, egészen a farkam tövénél és közben hozzádörgölte a fejét a farkamhoz, de végig ugyanúgy húzogatta a farkamat és nagyokat sóhajtott közben. Tátott szájjal vettem a levegőt. 
Majd elkezdte alulról felfelé csókolni a farkamat, majd amikor a makkomhoz ért, elkezdte körbenyalni a peremét, majd rábukot és bekapta kb félig a majdnem 20 centis, kőkeményen meredező falloszomat, a mellei a combomhoz préselődtek. Úgy kapta be, olyan kényelmesen, mintha csak egy nyalókát kapna be, és azonnal rászívott, a nyelve, a nyála, az ajka, és közben hangos üühhhmm... Azt se tudtam, hogy hol vagyok, majdnem elájultam, sosem éreztem még ilyet, eszméletlenűl élveztem. Elengedte a kezével a farkamat, a másikkal megmarkolta a golyóimat és a golyóimnál fogva elkezdte szopni a farkamat... Fel és alá járt a feje, néha szinte tövig bekapva, a golyóimnál fogva tolta be a szájába a dákómat... Tátott szájjal kapkodtam a levegőt... Akkor megéreztem a mindent átható, sűrű, nehéz mégis isteni punciszagot... ahhh imádtam, úgyéreztem felrobbanok alúl, annyira jó volt amit csinált, olyan jól, élvezettel szopott, hogy kb 2 perc múlva sóhajtottam, hogy élvezni fogok...
Akkor szorosabban kezdett el szopni, a nyelve a makkom elejéhez préselődött, és én éreztem, hogy ellenálhatatlanul tör fel a sperma a farkamból... 
 - Most, most - nyökögtem, tátott szájjal, de inkább valami vakkantás lehetett csak.
Ő kiengette a szájából és elkezdte verni, és abban a pillanatban ordítva spricceltem a spermát, szinte pisiltem a forró gecit, miközben hangosan vakkantgattam, mint egy fogyatékos (ezt ő mesélte utólag), ő végigkísérte a kezével az impulzusokat és a kitöréseket és próbálta a hasamra irányítani, de az első löket így is az én arcomra, nyakamra jött, a többi a mellkasomra és a hasamra... Ekkorra már csak óvatosan, gyengéden masszírózta a továbbra is keményen álló péniszemet. Majd elengedte, felállt és köszönés nélkül elsietett... Rám sem nézett... Csak egy tenyérnyi nedves folt maradt utánna a kanapén.
 Én teljesen kiterülve, a saját spermámmal borítva feküdtem ott még vagy 1 órát vagy mégtöbbet, talán el is aludtam...Ilyet még sosem éreztem, azonnal világossá vált, hogy miért az egyik legjobb szó erre a kielégülés...  Életemben először kielégültem.
szerkesztve
1 hozzászólás
Miért idősebbet? 2. rész
 Szóval visszatértem a szokásos nyári rutinomhoz, mint mindig amikor nem volt barátnőm, betettem egy pornófilmet és órákig vertem magamnak. Szüleim, mint minden nyárom, több hétre leköltöztek a nyaralónkba, nővérem már rég nem lakott otthon, így enyém volt az egész ház. 
Az egyetlen aki néha és általában reggel 7 és 8 között átjött, az Andi néni volt, a család régi jóbarátja. Meglocsolta és karban tartotta a növényeket a kertben, adott inni a kutyának, ha én elfelejtettem volna, sokszor főzött is nekem, és persze jelentette a történéseket a házban a szüleimnek.
 Andi néni egyébként 57 éves özvegy volt, a férje, Peti bácsi akkor 5 éve halhatott meg. Nagydarab, nálam magasabb, én 182 vagyok, erősen telt, hatalmas mellű és fenekű nő volt.Vastag, masszív combok, vastag felkar, viszont a hasa nem volt olyan nagy. Nagyon okos és művelt volt. Az APEHtől szerelték le, azt hiszem ezredesi rangban volt. Teniszezett, biciklizett és szinte minden rendezvényben benne volt ami a faluban történt. Nagyon energikus volt és korához képest nagyon jó formában volt. Gyerekkorom óta ismertem, Sok gyalogtúrára vittek minket, rengeteget segített tanulmányaim során, és én is rengeteget jártam hozzá, füvet nyírni, számítógépet szerelni, a tévét beállítani és még sorolhatnám. 

 Aznap reggel is jött, kábé 8 óra körül, volt saját kulcsa a kapuhoz, és mire megreggeliztem fél 9 körül, bejött, megkérdezte, hogy minden rendben, beszéltünk 2 szót, mert ő intézte a nyári gyakorlatomat is, aztán lement. Leborotváltam a farkamat és bekapcsoltam a számítógépemet, a billentyűzetet és az egeret odatettem magam mellé a kanapéra, betettem egy pornófilmet a videóba, bekapcsoltam a tévén a pornót, közben a számítógépen is elkezdtem letölteni pár szexfilmet. És persze meztelenűl nekiálltam verni a frissen borotvált, keményen meredező farkamat.
 Már vagy 10 perce maszturbáltam így, amikor valaki megköszörülte a torkát... Azonnal a nappali bejáratához kaptam a fejem, ami egy boltíves átjáró volt és kb 3 lépésre volt az előszobából nyíló kertajtó/hátsó ajtótól, és legnagyobb megdöbbenésemre ott állt Andi néni... és akkor már nemcsak a farkam volt merev, hanem én magam is lemerevedtem...
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
Miért idősebbet? 1. rész
Szinte minden beszélgetésemben, levelezésemben felmerülő kérdés, hogy miért nálam idősebb nőt keresek? Nos ezt megválaszolandó írom meg ezt a kis naplóbejegyzést.
Megpróbálom részekre bontani és ha van időm tovább írom...

Az egész több, mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, egy faluban valahol Magyarországon. Nyugodtan várhattam a nyarat, mert az első egyetemi évem lezárandó, minden vizsgám sikerült. Az egyetlen dolog ami beárnyékolhatta a jó kedvemet, az az volt, hogy szakítottam a mejdnem egy évvel ezelőtt megismert barátnőmmel. Ha hiszed kedves olvasó, ha nem, de még akkor, majdnem 20 évesen, még mindig nem vesztettem el a szüzességem, ami azt jelenti nálam, hogy egyszerűen nem élveztem el addig mástól.
Voltak barátnőim, de sajnos méretemnél fogva egyszerűen nem fértem be egyiknek sem, pedig voltak nagyon lelkes és kitartó próbálkozások. Oráltól és mástól pedig akkor, fogalmam sincs, hogy miért, de nem tudtam egyszerűen elélvezni. A fő probléma azonban az volt, hogy olyan lányokkal találkoztam, akinek nem tudtam bedugni a farkamat, se síkosítóval, se tágítás után, vagy ha bement a makkom és az igalomtól tovább akartam nyomni akkor az fájt a partneremnek, sőt volt rosszabb is... úgyhogy abbahagytuk inkább és más kielégülési formát kerestünk, főleg neki. Persze így sajnos senki nem maradt meg mellettem sokáig, előbb utóbb, érthető módon, elvesztették a motívációt. A leghosszabb kapcsolatom majdnem egy évig tartott így is, és utólag is minden tisztelet és köszönet a kitartásáért, a nemritkán órakig tartó szopásokért és faszverésekért, a vérző puncijáért, csakhogy végre láthasson spriccelni... sajnos nem sikerült.

Sikerült viszont egy jó hosszú bevezető... :D
 
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.